Izbrana ekipa ljudi za najboljše rezultate. Za najlepše kombinacije in najbolj užitka polne trenutke. Z nami boste dobili vse, tudi zavisti polne poglede. 

Andreja
Prodajalka lepih misli

“Delo z ljudmi me je vedno veselilo. Odprtost in iskrenost tako v zasebnem kot poslovnem svetu sta moje vodilo. Tako kot se potrudim prisluhniti željam strank, prav tako prisluhnem tudi sodelavkam. Zavedam se, da je zadovoljna in nasmejana ekipa v trgovinici tista prava, ki lahko polepša dan vsaki stranki, ki nas obišče in se vsakič z veseljem rada vrne.”

Lotta
Prodajalka cvetočih oči

“Sem Lotta in prihajam iz Finske. V našo malo trgovinico v Domžalah me je pripeljalo moje zanimanje za modo in veselje do dela z ljudmi. Tukaj se lahko s svojim znanjem in iskrenostjo vsaki stranki resnično posvetim. Strankam rada pomagam s kombiniranjem oblačil glede na njihov stil, postavo in želje. Največ mi pomeni, ko odidejo zadovoljne in ko vidim, da se rade vračajo.”

Arijana
Prodajalka z lepim nasmehom

“Nekaj modnih trikov sem v preteklosti spoznala preko lepotnih tekmovanj. Predvsem pa sem strastna ljubiteljica usklajevanja oblačil. Sem mnenja, da s pravim pristopom lahko ugodimo vsem strankinim željam in ko je le-ta zadovoljna, je moj trud poplačan. Od nekdaj se držim načela, da se da narediti vse, le če imamo dovolj močno voljo.”

Matejka
Prodajalka z vedno lepo besedo

“Sem umetniška dušica iz Domžal. Na obrazu me zmeraj spremlja nasmeh in želim ga deliti prav z vsemi, tako zadovoljnimi strankami, kot z osebami, ki pridejo v trgovinico le na klepet.”

Lokacija in kontakt

Nekaj lepega

Ljubljanska ulica 76
1230 Domžale

040 213 804